Стивън Р. Джейкъбсън

img

„Тук съм да защитавам интересите на моите клиенти, независимо пред какви препятствия съм изправен. Много често ответниците се опитват да върнат по-малко пари на ищците при разрешаване на случая, защото други адвокати няма да инвестират времето си да доведат казуса до съдебен процес. Смятам, че всеки клиент заслужава да бъде обезщетен справедливо и на пълно. Ето защо желая да поема рисковете, които другите адвокати биха избегнали! Обезщетението никога не може да компенсира това, което се е случило на моите клиенти, но с наша помощ можем да започнем процеса на оздравяване и възстановяване.“

Стивън Р. Джейкъбсън е роден в Чикаго, Илинойс. Той е един от основателите-съдружници на адвокатска кантора „Джейкъбсън и Чернев“. Г-н Джейкъбсън получава бакалавърската си степен от Университетa Илинойс през 2006 г., завършвайки с отличие. През 2010 г. г-н Джейкъбсън придобива докторската си степен от Колеж по право Чикаго-Кент. Г-н Джейкъбсън е награждаван много пъти за своята работа по защита в съдебния процес на първа инстанция, докато следва в Юридическия факултет, и е включен в списъка на най-добрите студенти. От този момент той е лицензиран да практикува право в Илинойс.


Г-н Джейкъбсън е работил за различни фирми преди откриването на „Джейкъбсън и Чернев“. Той се занимавал със защита на дела, свързани с наказателното право, семейното право, телесна повреда на ищеца и развлекателното право, работейки в някои от най-престижните адвокатски кантори в Чикаго. Г-н Джейкъбсън фокусира практиката си предимно върху искове за телесна повреда и се наслаждава на предизвикателството и възможността да представлява своите клиенти по време на съдебния процес. В резултат на това, г-н Джейкъбсън е довел повече от петдесет дела за телесна повреда до присъда със страхотни резултати през последните шест години. Също така, г-н Джейкъбсън е член на различни местни правни сдружения, включително Сдружението на адвокатите на съдебен процес на първа инстанция на Илинойс, Адвокатската колегия на Чикаго, Адвокатската колегия на щата Илинойс и е допуснат да практикува в Окръжния съд на САЩ за Северен район на Илинойс.


Г-н Джейкъбсън и г-н Чернев са събрали над пет милиона долара при споразомения и съдебни решения за нашите клиенти през последните пет години!