Welcome to the Law Offices of Jacobson and Tchernev

Contact Us by

Съобщение - приветствие до нашите клиенти от съдружниците Стивън Джейкъбсън и Иво Чернев:

img


Приветствие до нашите клиенти от съдружниците Стивън Джейкъбсън и Иво Чернев:


В адвокатска кантора „Джейкъбсън и Чернев“ сме поели ангажимент да помагаме на нашите клиенти, когато те преживяват някои от най-трудните моменти през живота си. Съзнаваме, че много от нашите клиенти се сблъскват с правни ситуации за първи път в живота си и има много неизвестни и въпроси, когато търсят правна помощ. Знаем, че всеки отделен клиент е уникален и няма два еднакви случая. Стремежът ни е да приспособим нашето представителство към нуждите на нашите клиенти и винаги ще предоставяме личен подход, който заслужава всеки клиент. Винаги сме на разположение, независимо за кое време на деня става въпрос.


За разлика от други кантори, нашите клиенти получават личното внимание на основателите - съдружници Стивън Джейкъбсън и Иво Чернев, с пряк достъп за отговор на въпроси и загриженост относно техния казус. За нас нашите клиенти са не само пореден делов номер а всеки ден целта ни е да предоставяме лично обслужване, съчувствие и грижи, които нашите клиенти заслужават. В същото време сътрудничеството ни се изразява в пламенна и агресивна защита в съдебната зала.


В „Джейкъбсън и Чернев“ сме горди, че обслужваме българската общност в Чикаго. Вярваме, че достъпът до приемливо и отлично правно представителство не трябва да бъде нещо, ограничено от езика. Ето защо, ще работим в рамките на бюджетите на нашите клиенти, за да предоставим изключително обслужване, което всеки клиент заслужава. Стремежът ни е да бъдем фирмата, към която всички българи се обръщат за правно представителство.


Каним ви да се обадите на адвокатска кантора „Джейкъбсън и Чернев“ с Вашите правни въпроси. Тук сме да Ви помогнем. Консултациите ни винаги са безплатни.


Свържете се с нас:

Телефон:312-669-4441
Факс:708-667-0452
E-mail: legal@lawjtchicago.com