Информация за нашата кантора
img

В адвокатска кантора „Джакобсън и Чернев“ ние се стремим да помогнем на нашите клиенти да преодолеят някои от най-трудните препятствия в живота си.


Адвокати Стивън Р. Джакобсън и Иво Чернев започват тази практика в началото на 2011 год., с една цел – да помогнат на онези, които имат нужда. В продължение на своя дългогодишен опит в правната сфера г-н Джакобсън и г-н Чернев осъзнават, че когато става дума за юридическа помощ, това от което обществото се нуждае е лично отношение към клиентите.


Докато в някои фирми клиентът представлява само едно име, отбелязано на папката, в адвокатска кантора „Джакобсън и Чернев“ всеки клиент е уникален според своите специфични нужди и ние сме тук, за да помогнем по всяко време на денонощието. Ежедневно ние сме съсредоточени в предоставяне на лично внимание, състрадание и грижи, които заслужава всеки наш клиент. В същото време, съчувствието ни е съпроводено с пламенно и агресивно застъпничество в съдебната зала.


Нашата кантора предлага обслужване по различни видове въпроси от наказателното и гражданското право, включително телесни повреди, автомобилни и трудови злополуки, лекарска небрежност, защита при отнемане право на ползване на имущество и при нарушение на договори. В кантората работят много адвокати и всеки специализира в една от тези области; но независимо какъв е случаят, Вие ще имате бизнес взаимоотношения директно със съдружниците.

Нашият екип